.


 
ÍndiceRegistrarseConectarse

Comparte | 
 

 14-10-08.- JOVENS NACIONALISTES D´UV se desmarquen de la manipulacio informativa desatada a raïl de la presencia d´una “paraeta” del GAV-Picassent el passat dumenge 5 d´octubre en Alcasser.

Ir abajo 
AutorMensaje
Invitado
InvitadoMensajeTema: 14-10-08.- JOVENS NACIONALISTES D´UV se desmarquen de la manipulacio informativa desatada a raïl de la presencia d´una “paraeta” del GAV-Picassent el passat dumenge 5 d´octubre en Alcasser.   15.10.08 13:34

JOVENS NACIONALISTES D´UV se desmarquen de la manipulacio informativa desatada a raïl de la presencia d´una “paraeta” del GAV-Picassent el passat dumenge 5 d´octubre en Alcasser.

Davant l´intent interessat per part d´alguns mijos de comunicacio i de la mateixa associacio, de voler presentar lo que va ser una mera participacio anecdotica d´una associacio de tall valenciana/espanyola en la fira, “Valencianisa´t 2008: Treballant per la Nacio Valenciana”. Jovens Nacionalistes d´UV, volen manifestar lo següent:

•JNUV, autorisà a la delegacio de GAV- Picassent a participar per mig d´una paraeta en productes valencians, el lema de dita fira era: “Valencianisa´t 2008: Treballant per la Nacio Valenciana”. En cap moment als membres del GAV-Picassent, se´ls amaga dita informacio, ya que l’informacio de dit acte, va ser publicant unicament i expressament, en foros i pagines web valencianistes.

•Unica i exclusivament la publicitat de dita fira, al igual que el lema del acte estava publicitat en pagines webs valencianistes i d´acces per a tot el mon valencianiste. L’acte organisat per JNUV i recolzat per associacions, empreses... 100% valencianes-valencianes, s´anaren adherint a l’acte al igual que el GAV-Picassent, segons anavem donat informacio a traves de les pagines webs. JNUV mai hagueren acceptat la participacio, si dita associacio nos haguera comunicat que la seua forma de fer i entendre el valencianisme es del tall, regionalisme espanyol.

•El GAV o segons ara, el GAV-Picassent, demanaren per activa i passiva la seua adhesio a la fira. Fins el dissabte 4 d´octubre a las 21:30h i per l’insistencia del seu representant de Picassent, se´l va autorisar a participar en dit acte. Podem recordar paraules del correu electronic que nos remitiren, paraules com: “estem molests per no haver contat en nosatros” ... “som valencians i germans en nostra lluita” o la despedida del correu ... “Vixca Valencia Lliure” .

•Els JNUV mai hem estat a favor de l´unitat del tot val, ni de conseguir-la a qualsevol preu, ya que la recent historia del valencianisme, tant cultural com politic, nos ha demostrat que el fet d'estar parlant a totes hores d'unitat no deixa de ser una estrategia que a soles favorix al PP i als que encara hui busquen l'almoina politica que estos les puguen donar.

•L´unitat del valencianisme no mes podria arribar des de la coherencia valencianista i baix el liderage moral d´entitats valencianes-valencianes, que en totes les batalles politiques s´han mantingut al marge, sense impondre als partits politics, la seu forma de fer valencianisme.

•A dia de hui el GAV continua apostant pel valencianisme que representa CV i nos pareix molt be, gracies a dita associcio, crearen atra marca politica (valenciana-espanyola) que va ser el seccionisme politic i cultural ya que, segons ells, UV havia deixat de ser el representat del valencianisme politic o ¿del valencianisme politic que el GAV enten?

Per tot l´abans expost des de Jovens Nacionalistes d´UV considerem que les noticies aparegudes al voltant de la participacio del GAV-Picassent en la fira celebrada el passat 5 d´octubre en Alcasser no mes poden respondre a l´interes d´alguns en buscar, ser noticia gracies a UV. Agrair-los que seguixquen apostant per CV, aixina els valencians-valencians, podrem seguir fent valencianisme, deixant per ad ells ser la represntacio del “floralisme espanyol” en la consciencia dels valencians. I apostant per una independencia total del GAV per a decidir la seua forma de fer valencianisme ¿o no?, ya que podem recordar que el seu actual president fon el cap de llista al congres per CV, en les ultimes eleccions generals del 2008.


El futur es Jove.
El futur es nostre.

JNUV
Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana
Nacio Valenciana, 14 d´ Octubre de 2008
Volver arriba Ir abajo
 
14-10-08.- JOVENS NACIONALISTES D´UV se desmarquen de la manipulacio informativa desatada a raïl de la presencia d´una “paraeta” del GAV-Picassent el passat dumenge 5 d´octubre en Alcasser.
Volver arriba 
Página 1 de 1.
 Temas similares
-
» Caja España y Caja Duero crean el octavo grupo de crédito español
» GLOBALIZACIÓN: NUEVA LEY DE VIDA
» Mérida en octubre
» Juan Manuel Pichetto en Tapalqué
» UADE: Recoleta, Palermo y Belgrano, los más caros

Permisos de este foro:No puedes responder a temas en este foro.
. :: Comunicats Jovens Nacionalistes-
Cambiar a: