.


 
ÍndiceRegistrarseConectarse

Comparte | 
 

 14-10-08.- Unio Valenciana exigix per a Valencia la solidaritat de la que parla el Sr. Zapatero

Ir abajo 
AutorMensaje
Invitado
InvitadoMensajeTema: 14-10-08.- Unio Valenciana exigix per a Valencia la solidaritat de la que parla el Sr. Zapatero   17.10.08 3:04

Unio Valenciana exigix per a Valencia la solidaritat de la que parla el Sr. Zapatero

Nacio Valenciana, 14 – 10 – 2008


Des de fa molts anys està produint-se l’arribada d’aigua al nostre Regne per mig del transvas Tajo-Segura, concretament a les comarques del sur d’esta Nacio. Ultimament, a consecuencia de la reforma de l’Estatut de Castilla-La Mancha, pareix ser que la fi d’este transvas tambe està proxima, i mes encara hui, puix ha segut aprovada en el Congres dels Diputats.

Unio Valenciana, es un partit nacionaliste valencianiste, pero com indica en el seu ideari es integrador i solidari en les demes nacionalitats de l’Estat Espanyol i per eixa mateixa rao, exigix al Govern Central la mateixa solidaritat en la nostra Nacio.

De tots es conegut que la nostra terra necessita que li aplegue l’aigua. Entre el PP i el PSOE es carregaren el transvas del riu Ebre, dient en coses diferents en Madrit, en Arago i en Valencia, depenent si eren d’un partit o d’atre i del territori a on es parlara, pero a la fi, es va fer lo que digue Madrit.

Ara li toca la tanda al Tajo-Segura, i vorem com torna a passar lo mateix, pero ara en Castella-La Mancha.

¿Per que eixe interes en enfrontar als diferents territoris de l’Estat? El Sr. Zapatero, i en ell el seu govern, es tot un mestre dels enfrontaments entre la gent, els territoris… pero es que aixina, mentrimentres es parla d’estes coses que no son gens insignificants, no parlem d’atres que tambe son importantissimes, com la crisis economica que estem patint i que, per desgracia, anem a patir durant molt de temps.

Des d’ Unio Valenciana exigim al Govern Central que en lloc de posar fi al transvas Tajo-Segura, convoque un Forum obert a tots els territoris de l’Estat Espanyol per a tractar el desenroll d’un Plan Hidrologic Estatal -sense Estatuts anticonstitucionals que volen blindar l’unic be imprescindible per a la vida de la gent- a on tot lo mon puga expondre els seus punts de vista. A on les paraules de tots els territoris tinguen el mateix reso, sense enfrontaments que en lloc d’afegir, resten. Que entre tots troben les solucions, sense fer cada u la guerra pel seu conte.

¡¡¡El Regne de Valencia exigix aigua!!! Ya està be de demanar-la davant de les camares i despres oblidar-se de la gent, com fa el Sr. Francisco Camps.

Unio Valenciana estarà aci, recordant-vos fins a que tingam en la Nacio Valenciana tot allo que se nos nega, nomes pel motiu de ser Valencians.


Secretaria de Mig Ambient, Agicultura, Ramaderia
i Peixca d’ UNIO VALENCIANA
Volver arriba Ir abajo
 
14-10-08.- Unio Valenciana exigix per a Valencia la solidaritat de la que parla el Sr. Zapatero
Volver arriba 
Página 1 de 1.
 Temas similares
-
» Canarias consiguirá finalmente el estatuto internacional de "Estado Archipielágico" grácias a ZP, décadas despues de sus congeneres Portuguesas de madeira y Azores
» Dalton el capitalista
» Zapatero dice que los ayuntamientos de ANV se disolverán «a su tiempo»
» La hija mayor de ZP estrena noviazgo con un marroqui.
» El agradecimiento de Zapatero a Sarkozy: "Todo lo que me pidas, te lo daré"

Permisos de este foro:No puedes responder a temas en este foro.
. :: Comunicats Unio Valenciana-
Cambiar a: