.


 
ÍndiceRegistrarseConectarse

Comparte | 
 

 24-05-09.- "Una volta mes el Partido Popular ha demostrat que no l´interessen els signes diferenciatius valencians ni pensa potenciar-los."

Ir abajo 
AutorMensaje
Invitado
InvitadoMensajeTema: 24-05-09.- "Una volta mes el Partido Popular ha demostrat que no l´interessen els signes diferenciatius valencians ni pensa potenciar-los."   24.05.09 21:11

JUNTS BAIX ELS PLECS DE LA NOSTRA SENYERA

Regne de Valencia, 24 de maig del 2009.Una volta mes el Partido Popular ha demostrat que no l´interessen els signes diferenciatius valencians ni pensa potenciar-los.

Lo que deuria d´haver segut una festa de reivindicacio d´u dels nostres simbols nacionals, el cenetenari de “l´Himne”, ha passat sense pena ni gloria, i tot aixo gracies a la manifesta incompetencia i mala gestio del PP, baix la direccio de Rita Barbera i Francesc Camps.

El centenari de l´Himne de tots els valencians ha segut una mostra mes de la politica que aplica el PP en les celebracions i actes publics a on es requerix i es fa necessaria la reivindicacio de la nostra singularitat. Un acte ple de desproposits.

El passat divendres a les 13.30 hores, -una hora en la que la majoria dels valencians estem treballant o tenim que anar a dinar per a poder continuar per la vesprada en la nostra activitat laboral-, va ser l´hora elegida per a escenificar lo “valencianistes” que son i lo molt que defenen les nostres senyes.

El programa es va editar nomes en castella, i l´interpretacio de l´Himne primer en castella i despres en valencià, “como debe ser” i com ha marcat la politica llingüistica i cultural del PP en estos ultims anys en els quals goja de majoria absoluta.

Sempre primer en castella, i despres…¿en valencià? Clar si li volen dir “valencià” a l´hibrit impost en les institucions i en els coleges. Hibrit que borra tot signe diferenciador i les peculiaretats de la nostra parla. Segons per al PP i la seua politica llingüistica -Academia Valenciana de la Llengua- nomes som espanyols que parlem catala. Trist futur per a un poble que va ser in dependent, en els seus Furs i codics llegislatius.

Des de la Secretaria de Cultura d´Unio Valenciana, volem denunciar una volta mes la falta de proteccio que des del PP i els seus dirigents mantenen contra els nostres simbols, les nostres senyes i l´idioma valencià.

Es sintomatic que des del PP nomes traguen les senyeres i la llengua per a anar a arropar als seus carrecs electes a les portes dels jujats quan son imputats o per a les eleccions dient que “viene el tripartito catalán” i postulant-se com a unics defensors de lo valencià i, que per als atres actes, a on es te que demostrar les ganes de fer valencianisme i poilitica per als valencians, siga la bandera d´Espanya la que presidixca els actes i s´utilise una llengua que no es la nostra –be siga el castella o siga el “normalitzat”- , lo que demostra l´incapacitat i la falta de voluntat del PP en representar el sentiment d´un poble; el nostre, el valencià.

Des d´Unio Valenciana volem donar un mensage d´esperança a la nostra gent; els valencians. Els nostres signes d´identitat sempre seran defesos per Unio Valenciana, en la vostra ajuda i recolzament conseguirem que este perido negre en l´historia de Valencia passe a l´oblit.

Aixo si; “Tots junts baix els plecs de la nostra senyera” i sense ofrenar glories a ningu mes que no siga a mosatros mateix, els valencians.


Secretaria de Cultura d'Unio Valenciana
Volver arriba Ir abajo
 
24-05-09.- "Una volta mes el Partido Popular ha demostrat que no l´interessen els signes diferenciatius valencians ni pensa potenciar-los."
Volver arriba 
Página 1 de 1.
 Temas similares
-
» "La Madre Naturaleza realmente se divirtió creando planetas".
» Maldiciones de burro ENVIDIOSO no llegan "al cielo", miren los deseos del "humanista" lambizcon traidor a todo lo que se le cruce en el camino
» Reportaje "500 gr de Vida"
» Canarias consiguirá finalmente el estatuto internacional de "Estado Archipielágico" grácias a ZP, décadas despues de sus congeneres Portuguesas de madeira y Azores
» Muestra pictórica: "Ecos del Tibet", de Alicia Fernández.

Permisos de este foro:No puedes responder a temas en este foro.
. :: Comunicats Unio Valenciana-
Cambiar a: